Cirque Frère Frère vzw

 

 

Cirque frère frère is het eerste paardentheatercollectief van Vlaanderen.  Het is ontstaan vanuit de dadendrang van twee broers die theater wilden maken in een heel apart kader.

 

Dietrich is ruiter, africhter, lesgever paardrijden en projectmanager / co-organisator van Flanders Horse Expo (Vlaanderens grootste beurs voor ruiter, menner, fokker en paardenliefhebber), een jaarlijks weerkerend totaalevenement voor de hippische sector.

Dietrich was actief als assitant horsemaster en stand-in-ruiter voor de hoofdrol bij de opnames van de historische BBC-reeks 'The White Queen'.  In 2013 kwam daar nog het werk als horsemaster voor de filmopnames van de internationale films 'Suite Française' en 'Kenau' bij, met opnames in België en Frankrijk.  Hij is ook horsemaster bij de Studo 100 musical 14-18.

 

Meer info rond Dietrich: www.zarafa.be 

 

 

Bernd is clown, acteur, regisseur, muzikant en artistieke duizendpoot.  Hij speelde, regisseerde en creëerde verschillende theater- en spektakelproducties, dirigeerde en schreef de muziek voor o.a. Oepetijs, Don Quichote, Fabula Rasa, ...  Hij richtte Fabriek Artistiek op, een creatieplek voor allerhande creatieve en artistieke activiteiten.  Met het kindertheaterproject 'Malus' wonnen ze de Inclusieve Griffel. Bernd is ook gastdocent 'creatieve vaardigheden' binnen Vives Kortrijk en geeft drama- expressie- en filmworkshops in heel Vlaanderen.

 

Meer info rond Bernd: www.fabriekartistiek.be

 

Dietrich en Bernd bundelden hun artistieke aspiraties en richtten het paardentheatercollectief CIRQUE FRERE FRERE op.

 

Cirque Frère Frère vzw is door Vlaanderen erkend als circusgezelschap.